Pečená krkovička se zelím

Balení Easy Roast – krkovičky vložíme do trouby předehřáté na 200 stupňů Celsia a pečeme po dobu 60 minut.

  • Během pečení masa si připravíme zelí.
  • Kysané zelí dobře propláchneme pod tekoucí vodou a necháme okapat.
  • Zbylou cibuli nasekáme najemno a orestujeme ji na pánvi.
  • Když je cibule orestovaná, přidáme okapané zelí a podlijeme hrnkem vody. Osolíme, opepříme, okmínujeme a přidáme lžíci cukru. Toto dochucení záleží čistě na vaší chuti.
    Pak dusíme pod pokličkou, dokud se veškerá voda neodpaří.
  • Po 60 minutách horní folii odtrhneme a maso necháme dopéct dle potřeby. Pro dopečení po celém obvodu masa doporučujeme celé maso vyjmout z misky obalu.

Jakmile je maso dopečené, servírujeme společně se zelím a knedlíkem.

TIPY: vypečenou šťávu v misce použijte na podlití masa a zelí dle chuti. Jedno balení Easy Roast odpovídá cca čtyřem porcím.